Nordeuropas største haveforening - Slogan
Sommerbyen Ejby
Salg og vurdering
Sommerbyen Ejby er med i Kolonihaveforbundet af Danmark og underlagt de af Kolonihaveforbundets fastsatte vurderingsregler.
 
Det betyder i praksis, at du ved salg af din kolonihave skal have besøg af et vurderingshold, som vil besigtige din kolonihave, og føre de noterede oplysninger ind i et computerprogram, som så regner værdien af din have ud.
 
Det er derfor vigtigt, for at du skal få  en retfærdig behandling, at du selv sørger for at informere om eventuelle forbedringer og mangler.
 
Det er en rigtig god idé at gemme kvitteringer for materialer og udført arbejde. Dog skal du være opmærksom på, at visse ting bliver betegnet som almindelig vedligeholdelse, og derfor ikke udløser en forbedringsværdi. Alt det, er vores vurderingsfolk uddannet til at vurdere. 
 
Køb af kolonihave
Går du rundt og drømmer om at få fingrene i en af vores attraktive kolonihaver, kan du blive skrevet på vores interesseliste.
 
Vi har nemlig ikke en venteliste her i Sommerbyen, men derimod en liste, hvor interesserede kan blive skrevet op - og hvis et medlem ønsker at sælge kan de få udleveret interesselisten, såfremt de ikke selv har en køber på hånden.
 
Læs mere om interesseliste under "interesseliste"