Internet

Internet i KolonihavenKolonihaveforbundet vil gerne understøtte Regeringens politik med at understøtte udbredelsen af velfungerende internet i alle dele af Danmark


Der bliver stillet større og større krav til udstyret i kolonihaven og krav om internet bliver mere ogmere udbredt. Ikke nok med at mange ønsker, at der er internet i kolonihaven, så forventes det også at internetforbindelsen er stabil og hurtig.


Som kolonihaveejere kender vi problemstillingen med, at man på den ene side godt vil have adgang til internet, når man er i kolonihaven, men på den anden side ikke er indstillet på, at have store opstartsomkostninger eller betale abonnement i de perioder, hvor man ikke bruger kolonihaven, eller alternativt bliver nødt til at sætte abonnementet i bero i en periode, naturligvis for en ekstra omkostning.


I den forbindelse har vi nu indgået en rabat-aftale med TC-GO.DK, som betyder, at kolonihaveejerne kan opnå gode rabatter på internet, som er skræddersyet til kolonihavehuse.


TC-GO.DK er en ny udbyder af internet på det danske marked og tilbyder et stabilt internet uden abonnement og uden binding i hele Danmark på et af Danmarks stærkeste mobile

netværk.


Mange kolonihaver ligger ofte uden for byerne og det er som regel dér, hvor internetdækningen kan være mangelfuld. TC-GO.DK har specialiseret sig i at tilbyde stabilt internet, selv i områder med begrænset mobildækning.


Man betaler kun for det forbrug, man har, og der er derfor ingen faste abonnementsudgifter. Der er ingen behov for kabelføring og når routeren først er i strømstikket, så er du på. Man køber løbende den internetmængde man har brug for og desuden kan man tage routeren med hjem til sin private bolig, hvis man også har behov derhjemme.


Man kan sammenligne det med et taletidskort – bare med data. Løber man tør, så tilkøber man blot en ny datapakke. Datapakkerne er gyldige i 3 måneder og har fem forskellige størrelser; fra 10GB og op til 200 GB. Så når routeren i kolonihaven ikke benyttes, så betaler man heller ikke.


Brug kampagnekoden ”KHF” inden 1/8 på www.tcgo.dk og spar op til 1.038 kr.


Som medlem i Kolonihaveforbundet sparer du lige nu 20 % på din router (som er en af markedets bedste) og du modtager også 20 GB data gratis (svarende til 22 timer film, 45 timer surf, 45 timer musik/lydbøger og 900 e-mails). Desuden modtager du et ekstra datakort, som kan bruges i din tablet, sættes i en anden router, gives til din nabo i kolonihaven eller noget helt fjerde.


Efter kampagnen udløber d. 1/8 2016 vil der for medlemmer af Kolonihaveforbundet fortsat være 10 % rabat på din router og du vil også modtage 10 GB gratis, samt et ekstra datakort.